hi! Wij zijn schoonmaakjobEen online telefoongids puur en alleen met informatie over schoonmaakbedrijven!

Ontvang onze maandelijkse email en blijf op de hoogte van de nieuwste schoonmaakbedrijven! Kost niets en afmelden met èèn klik!

Bekijk alle schoonmaakbedrijven in jou regio om zo te kijken of zij nog openstaande vacatures hebben of kijk of je een open sollicitatie kan versturen. Wij werken aan een mogelijkheid om alle vacatures van een bedrijf op de bedrijfspagina weer te geven maar het is helaas nog niet zo ver. Wel kunt u meer lezen over het schoonmaakbedrijf en kijken of je in het bedrijf past. Ook krijg je een volledig overzicht te zien van schoonmaakbedrijven die of een vacature op schoonmaakjob hebben (of hebben gehad).

Reclame

Vul uw gegevens in:Af en toe sturen wij u een nieuwsbrief met algemene nuttige informatie over de schoonmaak, informatie over schoonmaakjob en leuke nieuwe vacatures die online zijn gekomen.

Extra:Schoonmaakbedrijf Kleentec

Rijssen, Overijssel :: Schoonmaakbedrijf

De klant van Kleentec moet zich - zonder zich zorgen te maken over de dagelijkse reiniging en benodigde desinfecteeractiviteiten - volledig kunnen richten op haar core business. Daarbij garandeert Kleentec absolute kwaliteit en continuïteit tegen zo laag mogelijke kosten.
Kleentec BV is gevestigd in Rijssen (Overijssel) alsmede in Helmond (Brabant). Vanaf hier worden ruim 400 medewerkers aangestuurd. Kleentec BV is verdeeld in 4 divisies met elk hun eigen specialisme. Deze 4 divisies zijn de voedselverwerkende industrie, diervoederindustrie en gevel- alsmede vloer- en glasonderhoud. Wij onderscheiden ons in de markt door onze hoge servicegraad alsmede korte communicatielijnen. Hierdoor kunnen wij snel en adequaat reageren op vragen uit de markt.

Meer informatie over Schoonmaakbedrijf Kleentec

Wilt u meer weten over schoonmaakbedrijf Kleentec dan kunt u naar de website van Kleentec gaan. Hier vindt u meer informatie over het bedrijf zelf en kunt u meer lezen over wie het schoonmaakbedrijf precies is en of u goed in het bedrijf zal passen. Hieronder vindt u alle beschikbaar schoonmaak vacatures bij Schoonmaakbedrijf Kleentec. Hieronder vind je ook een plattegrond met de locatie waar Schoonmaakbedrijf Kleentec gevestigd is om zo te kijken of u op afzienbare afstand woont.


Hieronder vindt u de link naar de website van Kleentec, u verlaat dan schoonmaakjob.nl.

Naar de website van Kleentec
Help ons de grootste gratis schoonmaakwerk site van Nederland te worden en deel!

Alle schoonmaak vacatures van Kleentec

Waar is schoonmaakbedrijf Kleentec gevestigd?

Moment geduld, de locatie van schoonmaakbedrijf Kleentec wordt in beeld gebracht.
Wat dacht u van deze vacatures?
Uit de schoonmaakjob blog
Te veel schoonmaakmiddelen maken niet schoon!
Ik hoor vaak dat goed schoonmaken begint met het juiste schoonmaakmiddel, dat klopt helemaal! Maar vaak zie je dat het juiste schoonmaakmiddel te veel wordt gebruikt waardoor het eindresultaat vlekken en strepen zijn in plaats van een goed gereinigde oppervlakte. In plaats van sollicitatie tips ga ik in deze blog post verder in op het gebruik van de goede mate wanneer het aankomt op schoonmaakmiddelen!
Lees meer
Veel verschillende mogelijkheden in de schoonmaak
Vaak als mensen denken aan een baan in de schoonmaak denken ze direct aan schoonmaken van kantoren en wc's. En alhoewel dit natuurlijk een groot onderdeel van de schoonmaak is zijn er ook veel andere soorten banen beschikbaar in de schoonmaak. Een andere mogelijkheid voor een baan in de schoonmaak is bijvoorbeeld een rayon manager (die mensen aanstuurt), calculator (die offertes maakt) of controleur (die de kwaliteit van het schoonmaakwerk controleert). Lees meer over andere mogelijkheden voor een baan in de schoonmaak buiten schoonmaakwerk.
Lees meer

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alles betreffende Schoonmaakjob!

Website Ontwerp & Ondersteunde Hosting JaDoVe